Robinie Pæle – Louisiana …

afbarkede robinie pæle

Hvad har skæve robinie pæle at gøre på Louisiana Museum of Modern Art ❓

👉 Ja når man nu lige bliver ringet op om at de lige mangler seks tons træpæle til en udstilling på Louisiana og at vi senere kan få dem retur – ja så spidser man da ører 👂

✅ 270 rustikke, afbarkede robinie naturpæle i varierende længder vil helt sikkert vække opmærksomhed i haven til Louisiana Museum of Modern Art.
✅ Pælene med en samlet længde på 725 meter og udgjorde skulpturen ”Hegnet”, som var en del af kunstmuseets store udstilling om Afrika.

Pælene blev leveret af SkovTrup, Snæbum ved Hobro, og efter udstillingen sluttede ved udgangen af oktober 2015, hentede vi alle pælene tilbage til SkovTrup og de er senere solgt til mere almindelige indhegnings formål.

🌱 Louisiana havde fokus på, at træet kan genanvendes. Og det passer fint sammen med, at robinie-træet er fra bæredygtige plantager i EU.

Kunstmuseet var udelukkende interesseret i træets lidt ”vilde” udseende, mens vi jo normalt har mere fokus på træets holdbarhed.

”Hegnet” var skabt af to unge sydafrikanske arkitekter, Mieke Droomer og André Christensen. Med skulpturen forsøgte de at aktivere det offentlige rum i en landsby, hvor det sociale liv traditionelt set foregår i mindre etablerede rum.

”Hegnet” var ét af værkerne i den omfattende Afrika-udstilling, der både er kunst og læring om livet i landsbyerne, herunder hvordan man bruger træ til at afgrænse.

Louisiana og de to sydafrikanske kunstnere var før den store udstilling om Afrika på udkig efter naturtro træ, som kan repræsentere træ, der bruges i afrikanske landsbyer.

Robinie-træet blev valgt fordi det minder mest om det træ, man bruger i Afrika med et lidt ”vildt” udtryk, som robinie-træet jo har. 💚

👉 Her ved team #SkovTrup er vi altid klar til spændende opgaver som ovennævnte, men også dem der ikke er så kunstneriske – så tag endelig fat i os 🤝
Se mere om afbarkede robinie pæle og bestilling af disse her på vor shop side !

Har i lignende projekter med robinie pæle eller kernetræs pæle så tag endelig fat i os her ved team SkovTrup 👍
For råd og vejledning, så kontakt os på
telefon +45 9854 8767 eller på mail info@skovTrup.dk

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll to Top