Bytteregler og Retur - SkovTrup.dk

Bytteregler og Retur

Hvad er mine rettigheder, hvis jeg vil returnere en vare?

Når du handler på SkovTrup.dk, har du altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur inden for de første 14 dage. Dog kræves det, at varen sendes retur i samme stand som ved modtagelsen og med alle originale labels/mærker. Når du returnerer en vare, skal kopi af faktura altid medsendes. Alle varer købt på SkovTrup.dk kan byttes på vort kontor/udstilling. Hvis du ønsker pengene retur, skal du returnere varen til SkovTrup.dk eller SkovTrup ApS sammen med faktura.

Hvordan bytter jeg min vare på SkovTrup.dk?

Hvis du vil bytte din vare, venligst kontakt os på info@skovtrup.dk, så vi kan aftale nærmere vedr. dette. Husk, at du altid kan bytte varen på vort kontor/udstilling, hvor du dog ikke kan få dine penge retur. Husk at medsende/medbringe din faktura.

Kan jeg bytte min vare, hvis den er købt på udsalg?

Ja. Der gælder de samme regler for udsalgsvarer som med almindelige varer.

Kan jeg bytte varer købt på SkovTrup.dk?

Ja. Alle varer købt på SkovTrup.dk kan byttes ved SkovTrup kontor/udstilling.

Hvor skal jeg sende min vare til, hvis den skal returneres?

Du sender din returvarer til:

SkovTrup.dk
Parallelvej 1
Snæbum
9500 Hobro
Danmark

Hvordan gør jeg, hvis jeg gerne vil bytte min vare til en anden vare?

Hvis du vil bytte din vare, venligst kontakt os på info@skovtrup.dk, så vi kan aftale nærmere vedr. dette.

Hvordan gør jeg, hvis jeg gerne vil bytte min vare til en vare, der er dyrere?

Hvis du vil bytte din vare, venligst kontakt os på info@skovtrup.dk, så vi kan aftale nærmere vedr. dette.

Kan jeg bytte min vare, hvis jeg bor uden for Danmark?

Hvis du bor uden for Danmark og ønsker at returnere en vare, er det ikke muligt at ombytte til en anden vare. Vi udbetaler i stedet pengene for din vare til dit betalingskort.

Hvordan ved jeg, at I har fået min vare retur?

Så snart vi får din vare retur, vil du modtage en mail fra os.

Jeg har returneret min pakke til jer, men kan ikke se pengene på min konto endnu?

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb bør du forvente minimum 3-5 arbejdsdage, fra den dag vi modtager varen. Dette skyldes papirgangen i vores administration og påregnede bankdage for overførslen. I visse tilfælde kan der gå længere tid, før pengene er disponible på din konto. Dette skyldes typisk en afventningsperiode hos din bank, efter de modtager pengene fra os.

Skal jeg selv betale for returneringen af min vare?

Du skal selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare. Såfremt din returnering skyldes enten en fejl på varen eller en fejl fra vores side, betaler vi selvfølgelig omkostningerne i forbindelse med returneringen.

Indkøbskurv
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
    Scroll to Top