Terrasse Inspiration

Terrasse inspiration - Tips og ideer til din ny terrasse i træ.

Overvejer I at få bygget en terrasse i træ, men kan I ikke helt gennemskue, hvordan den skal se ud, så har vi her på siden samlet nogle forslag. Mange af billederne er venligst udlånt af vores kunder og som I kan se, er der rigtig meget inspiration at hente til en ny terrasse.

Ønsker I yderligere inspiration eller råd og vejledning, så kontakt os på telefon +45 9854 8767 eller på mail info@skovTrup.dk.

Test af boremaskine så den er klar til terrasse projekt! – Billede venligst indsendt af vor kunde Ole Østergaard.

Forårs projekter - Inspiration Tips og ideer - Første billeder her viser træterrasse lavet med egetræ

Følgende inspirations billeder og kommentarer til terrasse er venligst fra vor kunde Søren L. Poulsen i Virum. Flot og veludført terrasse projekt lavet med Robinie træ dim. 25x130mm x L2m / 2,5m / 3m!

Kommentarer fra Søren:

 1. Den gennemsnitlige bredde for 130 mm nominelle brædder (pga. lagertørring) er ca. 127 mm. Hvis der regnes med et bræt plus mellemrum på 133 mm, vil brædders mellemrum svinge mellem 5-8 mm, hvilket har fungeret fint for mig. Jeg har med succes opmærket styremål for hver 3 bræt på den underliggende terrassekonstruktion, og alle brædder ligger nu parallelt og i forlængelse.
 2. Knudsen styreklodser har forenklet udlægning og opretningen betydeligt – se billeder.
 3. En båndpudser med et rimeligt groft bånd er særdeles effektiv når der skal fases.

Lidt godt udstyr til montage af terrassebrædder er altid rart!

God ide at finde de mest velegnede brædder til kanter mv. før man går igang med at montere selve terrassen. Robinie vil som andet løvtræ indimellem have skævheder og træfejl som man på den måde alligevel kan gøre brug af. Et Hetra terrassebeslag (Hetra Powerhand) kan også være en god hjælper.

Knudsen Styreklods til justering af mellemrum er godt – bemærk smart med strips til at holde dem samlet.

Flot resultat til inspiration – og næsten færdig.

Flot tilskæring hvor der er fokus på detaljerne!

Projekt lavet forår 2014.
Følgende inspirations billeder og kommentarer om terrasse byggeri er sendt fra vor kunde Torben i Melby.

Kommentarer fra Torben: Terrassen er lagt på et areal hvor der tidligere har været flise terrasse i 30 år. Ovenpå
dette er der lagt 5 cm. stabilgrus plus afstrygningslag for opretning – inden fliserne blev lagt igen. Den halve flise der ligger udenfor rammen, er til at køre plæneklipperen på. Så skal der ikke klippes kanter.

At få alle mål til at passe så ingen brædder skal saves på langs og alle skruerækker ligger fint samt korrekt mellemrum imellem brædderne som udfylder felterne – ja dette er noget af en udregning der skal laves før arbejdet går igang. Arbejdet med at regne, tegne og lave underlaget korrekt før start er en nødvendighed for at terrassen kan laves pænt – forarbejdet er vigtigt  og det halve arbejde. Det bør dog ikke afholde dig fra at  gå igang.

På ovennævnte billeder kan man se hvordan rammekanter om felter kan laves. Håber det kan inspirere til at lave terrasse felt inddelt da man herved ofte får en mere elegant terrasse løsning…

Godt fif til at få skruer til at sidde pænt på linie med enkel boreskabelon samt muresnor.

Flot detalje hvor man kan se Torben har gjort sig umage med tilpasningen op mod stolpe. 

Flot  resultat på terrasse mål 400x720cm inddelt i 6 lige store felter med ramme omkring. Vi håber som Torben at ovennævnte billeder og tekst kan være inspiration til andre der  ønsker at bygge en ny terrasse i robinie hårdttræ.

Torben sendte lige efterfølgende dette billede: Blev lige til et lille grilbord til gasgrillen lavet af nogle frasorterede terrassebrædder der var i overskud fra ovennævnte terrasse projekt . God ide og til inspiration! 

Følgende billeder er indsendt af kunder og vi håber de også kan virke som Terrasse Inspiration.. 

Først inspiration, så materialer

Når I har fundet ud af, hvordan jeres nye træterrasse skal se ud, så er næste naturlige skridt at finde materialer. Og her er det for alvor, at vi hos SkovTrup kommer på banen! Vi kan nemlig levere noget af det mest holdbare træ på markedet – og så er det endda også bæredygtigt. Er du blevet inspireret kan der bestilles her!

Læs mere om vores Robinie Træ og handel med SkovTrup.

Terrasse i bæredygtigt træ

Hos SkovTrup forhandler vi træ af sorten Robinie, som er træ med rigtig gode naturlige egenskaber til udendørs brug. Træet har derfor ikke brug for nogle former for kemisk behandling for at kunne bruges som terrassebrædder. Derudover vokser Robinie i plantager her i EU, så både transport og skovning foregår under forhold vi kan stå inde for.

Har du fundet inspiration til din nye terrasse og vil du bestille brædder hos SkovTrup, så kontakt os på telefon +45 9854 8767 eller på mail info@skovTrup.dk.

Indkøbskurv
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen
  Scroll to Top